Dags att anmäla sig till Summerrock 2013

Summer Rock -13 är ett samarbete mellan Domsaga Musikhus och studieförbunden Bilda, Vuxenskolan, Sensus och Studiefrämjandet. Tanken är att kunna erbjuda unga musikintresserade en omfattande niodagarskurs som innehåller både bandundervisning, instrumentalundervisning, lättare teori samt föreläsningar.

Vi kommer att börja måndagen den 17/6 och hålla på till och med fredagen den 28/6 då hela kursen avslutas med en konsert. Kursen riktar sig till alla åldrar, men du ska vara född 00 eller äldre. Du kanske inte har några att spela med eller känner att du kan för lite? Kurserna är utformade både för nybörjare och för dig som har spelat ett tag och vill utvecklas.

När sista anmälningsdagen varit kommer vi att skicka ett antagningsbrev till dig som vi kan erbjuda en plats. Med det brevet följer en lapp som din målsman ska skriva under (om du är under 18) samt mer detaljerad info om kursen och en faktura på kursavgiften. Vi kan tyvärr inte garantera att du som anmält dig kommer att bli antagen till kursen, dels eftersom vi inte kan ta emot hur många som helst, dessutom måste vi samtidigt få ihop tillräckligt många intresserade för att kunna bilda olika band. Men naturligtvis gör vi vårt yttersta för att hitta en lösning!

Kursen kostar 1400:- för 9 dagar. All undervisning hålls i anslutning till Domsaga Musikhus (västra allén 13)

Sista anmälningsdag är söndag19 maj.

www.summerrock.se

Rockkurs:
Under kursen kommer ni att delas in i band som man sedan spelar i kursen ut. Om du och en eller flera kompisar vill spela i samma band så var noga med att nämna det och ange namnen på de du önskar spela med. Kursen delas upp i olika pass varje dag, samling mellan kl. 10.00 och 16.30 (preliminärt) och innehåller bandundervisning, endags individuell workshops och föreläsningar där fokus ligger både att spela i grupp eller som enskild musiker.

Nybörjargitarrkurs:
Kursen för nybörjargitarr riktar sig till dig som önskar att du kunde spela gitarr, men inte riktigt har kommit dig för. Vi koncentrerar oss mer på bruksspel än teoriundervisning. Undervisningen är utformad så att du ska kunna fortsätta utvecklas själv långt efter kursens slut. Du som går denna kurs är naturligtvis också välkommen att delta på våra föreläsningar och workshops.

FÖR MER INFO OCH FRÅGOR, KONTAKTA:

Lillielle “Lillan” Magnusson

Domsaga lillan@domsaga.se
070-2480127
060 65 83 412

Lilian Bokestig
lilian.bokestig@bilda.nu

060-611570

Daniel Mikaelsson
daniel.mikaelsson@sensus.se
060-149436

Fredrik Thimeradh
fredrik.thimeradh@studieframjandet.se
060-120754

Jörgen Wessén
jorgen.wessen@sv.se
060-121980

 

Liknande nyheter