Brolle Rock ´n´ Roll tour


Brolle ska sätta snurr på vändkorsen i sommar Barndomens upplevelser i Sveriges fantastiska folkparker är utgångspunkten.

Rock’n Roll On Tour kommer att turnera sommaren 2013! Vi kommer att besöka en massa härliga Folkparker över hela landet, från Piteå i Norr till Helsingborg i Söder. Det kommer bli en helt magiskt Rock’n Roll Turné! Jag kommer ha med mitt band ”Million Dollar Quartet”, rocktrion ”The Buddies, en hel del härliga gästartister och vänner och jag Vet att det här kommer bli magi!
I sommar drar Brolle ut på folkparksturné i 50-talsanda. – Chokladhjul, amerikanare och full snurr på vändkorsen, säger Brolle, som vill slå publikrekord. – Jag vill återuppleva den gemytliga och familjära stämning som fanns i folkparkerna när jag fick åka runt i Norrbotten med mina föräldrar och uppleva livemusiken, säger Kjell ”Brolle” Wallmark. På turnén tar Brolle med sig bandet The Buddies samt en rad heta gästartister, vilka offentliggörs senare i vår. Helt klart är att det enbart blir artister som brinner för rockmusiken från 1950-talet.
Arrangör: The night is darkest before the dawn Production AB, Artistkontoret AB & PJP AB Plats: Folkets Park (Sundsvall)

Evenemangslänk:

www.rocknrollontour.se

Bokningslänk:

entresundsvall.nu

Prisinformation:

295 kr exkl. service avgift


Plats: Tonhallen Universitetsallén 24 Sundsvall
Datum: 14 jun 2013
Tid: 20.00 - 22.00

LONG: 17.288428899999985 LAT: 62.3964647 Adress: Universitetsallén 24, Sundsvall
Dela denna sida