Fynda på loppis!


Kom och fynda – stöd Sundsvall demolition rollers och Tjejjouren Skogsrå ↗!

Den 19 augusti anordnar vi loppis och all vinst går till våra respektive verksamheter. Det kommer också finnas möjlighet att köpa snygg merch från både tjejjouren och Sundsvall demolition rollers. Passa även på att köpa en kaka och en kopp te!

// OM SUNDSVALL DEMOLITION ROLLERS //
Sundsvall Demolition Rollers startade upp 2011 och är Sundsvalls enda Roller Derby-förening. Från att ha varit en handfull spelare som tillsammans lärde sig åka på åtta hjul och försöka förstå sig på sporten, till vår idag väldigt dedikerade förening med seriespel i division 2 i bagaget, så har vi kommit rätt långt på vägen i vad som är Sveriges snabbast växande sport för kvinnor och icke-binära. 

Modern Roller Derby består av lika delar hårda tacklingar som den feminism vars grund sporten vilar på, och har satt ribban högt vad gäller inkludering och ifrågasättande av normer. Inom roller derbyn har du total frihet att vara precis den du är och vi tar emot nya medlemmar med öppna armar.

// OM TJEJJOUREN SKOGSRÅ //
Vi i Tjejjouren Skogsrå är ett gäng vanliga tjejer som är bosatta i eller i närheten av Sundsvall. Idag har vi tre tjejer som är anställda. Förutom de anställda har vi ett antal volontärer som jobbar ideellt och ett antal medlemmar. Alla som jobbar på jouren har tystnadsplikt och vill gärna hjälpa dig oavsett av vilken anledning du vänder dig till oss. 

Tjejerna i jouren jobbar ideellt med att stötta tjejer som behöver någon att prata med. Det är en del av det vi gör, stödverksamheten. Den andra delen är den utåtriktade verksamheten. Vi föreläser på skolor och fritidsgårdar och driver olika projekt som har med tjejer och tjejers liv att göra. Varje år på Internationella Flickdagen, 11 oktober, arrangerar vi Girlpowerfestivalen.


Plats: Kyrkogatan Kyrkogatan 6 sundsvall
Datum: 19 aug 2018
Tid: 12.00 - 16.00

LONG: 17.313040600000022 LAT: 62.3898216 Adress: Kyrkogatan 6, sundsvall
Dela denna sida