Open Space 2022


Är du mellan 10-25 år och brinner för kultur. Nu har du chansen att vara med att skapa årets ungdomsfestival i Västernorrland. Den 10-11 september öppnas dörrarna på Tornhuset och Konsertteatern i Sundsvall och vi ska tillsammans fylla dagarna med föreställningar, konserter, utställningar, workshops och kreativa mötesplatser för ung kultur. Av, med och för unga kulturintresserade i Västernorrland helt enkelt!

VILL DU VARA EN DEL AV FESTIVALEN?
All form av kultur är välkommen! Det kommer utöver scener för scenkonst och konserter att finnas ytor för utställningar m.m. Vi ser fram mot att fylla husen med musik, teater, dans, poesi, konst, streaming, ja helt enkelt allt det vi kallar kultur. Vad är kultur för dig? Och det kommer finnas möjlighet att skapa på plats. Vem vet, du kanske möter en ny kulturkompis?

ANMÄLAN: Anmäl dig vi denna länk

(Är du under 16 år behöver din målsman bekräfta din anmälan. När du anmält dig kommer vi att kontakta dig och du kommer att få en coach tilldelad som kommer stötta och peppa dig inför din medverkan på festivalen. Det kostar inget att vara med på festivalen. Har du behov av boende i Sundsvall mellan lördag och söndag så ange det i din anmälan. Vi arbetar med en lösning för detta. Resor kan vi samordna med de lokala KulturCrewen om du inte reser på egen hand.

ARRANGÖR
Arrangörstaben kommer utöver projektledningen att bestå av KulturCrew Västernorrland. Är du mellan 10 och 25 år och vill vara med och arrangera? Anmäl dig här: kulturcrew@biwa.se

FESTIVALPASS
Festivalpass kommer att släppas 30 maj. För ungdom upp till 25 år är det fri entré. Övriga kan köpa festivalpass för 100 kr + serviceavgift. Vissa programpunkter kommer att behöva förbokas alt. vara tillgängliga i mån av plats.

Folkets Hus och Parker Södra Norrland arrangerar Open Space med stöd av Region Västernorrland, Leader Mittland, Scenkonst Västernorrland, Riksteatern Västernorrland, Härnösands Kommun, Kramfors Kommun, Sollefteå Kommun, Sundsvalls Kommun, Timrå Kommun och Ånge Kommun, Hemslöjdskonsulenterna i Västernorrland samt i samverkan med Studieförbundet Sensus.

Frågor och kontakt: openspace@biwa.se


Plats: Konsertteatern Köpmangatan 11 Sundsvall
Datum: 10 sep 2022 - 11 sep 2022
Tid: 00.00

LONG: 17.30911029999993 LAT: 62.38854329999999 Adress: Köpmangatan 11, Sundsvall
Dela denna sida