Oskar Linnros


Oskar Linnros har varit en nyckelspelare på den svenska musikscenen i över ett decennium, och är fortsatt en ostoppbar innovatör av det vi kallar pop. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet ”Vilja bli” (2010) etablerade sig Oskar som soloartist, och banade samtidigt väg för den våg av soulflörtande pop på svenska som kom efter. Den mångfacetterade uppföljaren ”Klappar och slag” (2013) var ännu ett banbrytande souldoftande epos, som i sin tur befäste Oskars position som en av de allra främsta. 

I början av sommaren presenterade Oskar Linnros ”Väntar” – hans första egna släpp på fyra år. Fortsättningen – ”Väntar på en” – släpptes nu i fredags den 25 augusti. På båda hör vi en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier. 

Under sommaren har Oskar Linnros åkt på sin första turné på tre år och frälst tusentals människor. Både fans och kritiker har kunnat bevittna och konstatera faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka – han har alltid varit här. Och som liveartist 2017 är han fortsatt en av landets starkaste. Med en hyllad turné och två av årets mest innovativa släpp i ryggen fortsätter resan även i höst. Den 3 november inleds en tio stopp lång turné genom landet, som kommer att presentera Oskar Linnros låtskatt i dess vackraste inramning. 

“Jag har aldrig velat det mer, aldrig kunnat det bättre” 
– Oskar Linnros

Oskar Linnros – Sundsvall
Plats: Tonhallen, Sundsvall
Datum: 11:e November 2017
Biljettlänk: http://hknoje.se/ ↗
Åldersgräns: 13år
Arrangör: Höga Kusten Nöje ↗


Plats: Tonhallen Universitetsallén 24 Sundsvall
Datum: 11 nov 2017
Tid: 18.00

LONG: 17.288428899999985 LAT: 62.3964647 Adress: Universitetsallén 24, Sundsvall
Dela denna sida