THE GLORIAS + HÅGESTA + DANIEL RODIN


Den 4 maj kommer THE GLORIAS till Sundsvall. Bandet består av fem tjejer från Boden med rastlösheten och tonårsångesten som största inspirationskällor.
The Glorias släpper sin debutplatta (producerad av Magnus Ekelund) i maj och åker i och med det ut på en Norrlandsturné med Sundsvall inräknat. I deras skivrelease skriver man följande: “[…]Tonåren är dramatiska, så är det bara. Lika bra att säga det rakt ut. Det är så lätt att glömma. Drömmarna är stora och ögonen vakna[…].” Och med dom orden har man lycka…ts sammanfatta dess musik rätt hyfsat, dramatiskt, drömskt och klarsynt. Addera det med synthar, norrländskt vemod och sist men inte minst: Vackra och storslagna röster!  Det här är riktigt bra pop! På riktigt!
HÅGESTA
Hågesta är en alternativ popduo bestående av Kalle Edin (produktion och liveinstrument) och Eva Kåhrström (sång och liveinstrument). De har spelat tillsammans i projektet Hågesta sedan november 2011. Under 2012 har de släppt två EP, en singel och genomfört en rad spelningar runt om i Sverige. Live blandas elektroniska och akustiska element med uttrycksfull sång och dansant energi. Oftast gästas Hågesta av musiker på klarinett, basklarinett slagverk, piano och sång.
Entré: 60 för medlemmar, 100 för icke medlemmar!

Plats: Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
Datum: 4 maj 2013
Tid: 19.00 - 22.00

LONG: 17.313040600000022 LAT: 62.3898216 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida