Ångestpodden sänder live

Finns det några aktiviteter och evenemang för mig som är Ung den kommande perioden i Sundsvall? Guida dig fram i kalendern och hitta något kul att göra! 


Ångestpodden träffar 4 unga från Sundsvall och pratar om livets gropar i största allmänhet och psykiskt mående i synnerhet. Deltagare:Melissa Nordström, Linn Fjällmo, Emelie Henriksson och Armin Rezadoust tillsammans med Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg från Ångestpodden.

Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg startade Ångestpodden i januari 2015 med målet att bryta tabun kring psykisk ohälsa. Idag, 3 år senare har dom Sveriges största podd på ämnet, med 150.000 lyssningar/månad.

Varje vecka lyfter dom olika ämnen inom psykisk ohälsa och ångest men för att alla ska kunna ta till sig ämnet så berörs både små och stora ämnen, psykiska diagnoser och samtal med gäster som kanske själva inte haft någon psykisk diagnos men som berättar om deras erfarenheter av ångest och när livet inte alltid känts på topp!

Ångestpodden livestreamas via Sundsvalls stadsbiblioteks youtube-kanal!

Fri entré och öppet för alla åldrar!

Samarbetspartners: Projektet Insidan, Föreningen UBUNTU, Unga Magasinet, Ungdomsrådgivningen, Landstinget Västernorrland, YNK Produktion AB, Medborgarskolan och Sundsvalls kommun.

Se livesändningen från kulturmagasinet

https://youtu.be/WV_fCACNZiQ


Unga Magasinet Packhusgatan 4 Sundsvall
22 mar 2018
18.00

LONG: 17.312031400000023 LAT: 62.3915504 Adress: Packhusgatan 4, Sundsvall