Cykla för Kambodja!


Eleverna på årskurs 9 har i uppdrag fått att dom ska samla in pengar till Kambodja. Genom att du betalar 100 kr till dom så kan du vara med och Cykla och du har chansen att vinna bland annat en ny cykel ifrån Giant. Låter det spännande Anmäl dig.
För dig som har yngre barn så har dom aktiviteter på skolan.  Så du kan alltså cykla runt banan medan dom tar hand om ditt barn. Ett kort barnlopp runt skolan (varvlopp på kort bana) kommer att genomföras. Även andra roliga aktiviteter för barn.

Banans start och mål sker vid Kunskapsakademin, södra Alnö. Banan går ner för backen till Raholmsvägen och sedan norrut in till rondellen i Vi-centrum. Där svänger banan vänster ner på Färjevägen som följs ned till Sågverksvägen. Banan fortsätter norrut till Eriksdal och vidare runt norra Alnö till Stornäset. Vi fortsätter till Släda och svänger sedan in på vägen förbi Alnö Mekaniska och vidare till Alnö kyrka. Från kyrkan går sedan banan ner för Bergviksvägen tillbaka till Sågverksvägen. Där har du möjlighet att välja banlängd. Åker du den korta banan så svänger du vänster tillbaka till Kunskapsakademin samma väg som du åkte i andra riktningen. Den bansträckningen blir då 31 km. Väljer du att ta ett varv till runt norra Alnö svänger du höger. Den banlängden blir då 47 km. Vätskestation kommer att finnas i Eriksdal.
Försäljning av fika kommer finnas vid start och mål. Och sen kommer det finnas en vattenstation efter banan. Vi hoppas att du också vill vara med och hjälpa till. Genom att vara med på Cykla för Kambodja så stöder du oss i vår insamling av pengar. Pengar som kommer att göra skillnad för barn i Kambodja! . Den 28:e maj klockan 18.00 Börjar det.

Mer information finns på ka-uppdrag.se 

För anmälan:
Du anmäler dig till loppet genom att skicka dina personuppgifter(namn och telefonnummer) samt vilken bana du vill åka till:
cyklaforkambodja@hotmail.com

Anmälan senast 2014-05-26.

Anmälningsavgiften 100 kr betalas vid start. Efteranmälan är möjlig. Vid anmälan på plats vid start tillkommer en kostnad på 20 kr.

Om du har barn som är intresserad av barnaktiviteter medan du cyklar – anmäl detta i mailet. Skriv barnets ålder.


Datum & Plats

28 maj 2014, ( 18:00 ), Kunskapsakademin

LONG: 17.418994200000043 LAT: 62.3880399 Adress: Skravsättsvägen 7 , 865 51 Ankarsvik