Dialog om UNGAs kulturliv i Sundsvall


Är du ung och vill påverka framtidens kulturliv i Sundsvall?

Kom till vår träff torsdag den 19 maj! Du får träffa politiker och komma med förslag hur ungas kulturliv i Sundsvall bör utformas i framtiden!

Sundsvalls kommun bjuder in till en dialogträff om ungas kulturliv och bjuder samtidigt på en inspirationsföreläsning med Isabel Neib, sundsvallsmusikern som bl.a. turnerat med hiphop-kollektivet Supersci och varit förband till Titiyo.

Sundsvalls kommun vill veta vad unga tycker och tänker om kultur. Kultur kan vara nästan vad som helst och vi vill veta vad det betyder för dig. Är du ung och är intresserad av musik, teater, dans, konst eller något helt annat, kom och dela med dig av dina synpunkter. Ta med några vänner. Vi bjuder på fika!

Program

  • Isabel Neib, berättar om sin väg från musikintresserad tonåring i Sundsvall till livet som musikproducent och låtskrivare i Stockholm. År 2014 mottog hon årets Stimstipendium samt Sundsvalls kommuns kulturstipendium.
  • Evelina Wesslén och Anna Molin, som arbetar med att ta fram kommunens kulturpolitiska strategi, leder diskussionsövningar och samlar in era synpunkter om kulturlivet.
  • Kultur- och fritidnämndens ordförande Åsa Ulander finns med och lyssnar på vad deltagarna tycker.

Åsikterna som kommer fram under träffen blir ett underlag för Sundsvalls kommuns Kulturpolitiska strategi, som ska hjälpa beslutsfattare att göra bra val för framtidens kulturliv.

8 (2)


Datum & Plats

19 maj 2016, ( 17:00 - 19:00 ), Unga Magasinet

Inga Kategorier

LONG: 17.312031400000023 LAT: 62.3915504 Adress: Packhusgatan 4, Sundsvall