En Prickig Regnbåge på välgörenhetsmässa


Då var det återigen dags för den prickiga regnbågen och dess skapare att inta scenen! Denna gång på en välgörenhetsmässa för utsatta barn och ungdomar, arrangerad av Mias Stillness!

Det ni kommer att få se är en tragikomisk berättelse om känslighet. En önskan att få vara sig själv. En undran om en verkligen har rätt att få vara den en är och hur långt det är värt att gå för den rättigheten. En strävan efter förmågan att vara stolt över allt det som ingen är stolt över. Ett hopp om att det kanske ändå är så att ”ärlighet varar längst”. Ett alternativ till den desperata jakten efter lycka och förnekelsen av allt det olyckliga. En hyllning till allt det imperfekta. För om man inte kan vara en randig regnbåge, då är det mycket bättre att vara prickig.

Så varför ska ni gå och se just denna föreställning?
Alla har vi någon gång mått dåligt. Alla har vi någon gång känt att vi inte passar in. Alla har vi någon gång blivit kränkta, utsatta och ignorerade – kanske till och med någon gång själv kränkt, utsatt och ignorerat någon annan.
Vi är alla känsliga. Mer eller mindre. Många av oss lider och skäms i tystnad. Med denna föreställning vill jag bryta den tystnaden och höja rösten för alla de som själva kanske inte kan.
En gång för alla.

Plats: Bergsåkers Travbana
Datum: 5/11
Tid: 10.00
Längd: 50 minuter
Pris: GRATIS!


Datum & Plats

5 nov 2016, ( 10:00 ), Bergsåkers Travbana

LONG: 17.227140200000008 LAT: 62.41853259999999 Adress: Travbanevägen 5, Sundsvall