HBTQ Magasinet


En helkväll fylld med spännande aktiviteter på Unga Magasinet lördag den 23 november kl 16.00-24.00, arrangerad av ungdomar i samarbete med Unga Magasinet.

Den här kvällen har vi HBTQ i fokus och vi är extra glada över att hälsa fotograf och konstnär Elisabeth Ohlson Wallin välkommen till Unga Magasinet för att träffa Sundsvalls ungdomar i ett möte där hon delar sina tankar om att stå upp för sig själv och utmana normer för att skapa ett tolerantare samhälle.

Under kvällen spelar Queerness Overload och DJ Atlan. Medverkar gör också föreningarna RFSL, Ungdom mot Rasism, Unga feminister, Tjejjouren Skogsrået och Mansjouren. Sminkar till dragqueen och –king gör Plusgymnasiet och  Preethi Huczkowski.

PROGRAM

Elisabeth-50016.00-17.30  FÖRELÄSNING – Elisabeth Ohlson Wallin
Varför lyckas Elisabeth Ohlson Wallin alltid tränga igenom mediabruset med sina bilder? Vare sig det är en naken Camilla Henemark med Kungen , en cyklande Jesus eller en leende bankdirektör. Med sina över 30 års erfarenhet som fotograf och konstnär underhåller hon er med allvar och folkbildning.

Anna Isabella17.30  Vernissage av Soul Love – Anna Isabella Sandberg
En målare och fotograf som bor i Sundsvall och har målat sedan hon var barn och provat många tekniker genom åren. Hon arbetar även som fotograf och tar främst bilder av konserter. Hennes favorit teknik idag är märkpennor och oljefärger och inspireras av musik, grafitti, mönster och illustrationer, abstrakt expressionist målningar och spiritism. Många av hennes målningar och illustrationer innehåller mystiska meddelanden genom ord och symboler.

18.00-20.00 Walk of knowledge
Här kan du vandra omkring och ta del av en massa saker som Sminkning – Dragstyle & ansiktsmålning, Mansjour, Tjejjour, RFSL & Kondomskola m.m…

20.00-24.00  Anime med HBTQ-tema

Queerness Overload320.00  Livescen – Queerness Overload
Funkpopgruppen Queerness Overload med sex elever från gospellinjen vid Mellansels folkhögskola.

 

 
photo_atlan20.00-24.00  Disco med DJ Atlan & Photobooth
Sväng loss på dansgolvet hela kvällen tillsammans med DJ Atlan. Mellan danserna kan du och dina vänner prova på Photo-Booth, en mini-studio som låter dig själv skapa kreativa, roliga och galna fotografier i en spontan och avslappnad atmosfär. Alla bilder kommer att laddas på Unga Magasinets facebooksida samt till ett lösenordsskyddat onlinegalleri. Sen är det bara att gilla, tagga och dela.

 

#hbtqmagasinet


Datum & Plats

23 nov 2013, ( 18:00 - 18:50 ), Unga Magasinet

LONG: 17.312031400000023 LAT: 62.3915504 Adress: Packhusgatan 4, Sundsvall