Ljunganrocken


Ljungarocken 2015 blir ett elddop för oss som arrangörer men framförallt så blir det en galet rolig helg i Ljungaverk med nära och kära där musik och fest hamnar i fokus. Vi siktar självklart på att nr. 3 i ordningen kommer bli den bästa och mest minnesvärda festivalen hittills. När vi nu provar en ny och förhoppningsvis varmare månad så finns det alla förutsättningar att växa ytterligare på alla fronter och med besökarnas hjälp kommer vi göra det, helt klart! Vi ses i juli! – Takida.

Ljungarocken arrangeras av Takida i samarbete med Live Nation. Festivalen hade premiär sommaren 2011 med stor framgång. Takida, Graveyard, Imperial State Electric och Dead By April spelade och biljetterna sålde slut. Två år senare kom festivalen tillbaka. Denna gång som en tvådagarsfestival med band som D-A-D, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Takida och Stiftelsen. Även detta år gick biljetterna åt som smör i solsken.

Lineup:

– Ulf Lundell
– Hoffmaestro
– Takida
– Stiftelsen
– Clawfinger
– Corroded
– Electric Boys
– Heavy Tiger
– The Unguided
– Smalare än Thord
– Rubber Soul
– Skintrade

Mer information: www.ljungarocken.com
All biljettinformation: www.livenation.se
Köp dina biljetter här: http://bit.ly/1JHMtXb

*****************************************

Festivalbiljetter kostar 695 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

*****************************************


Datum & Plats

10 jul 2015 - 11 jul 2015, ( 00:00 ), Ljunganparken

LONG: 16.0531522 LAT: 62.4912589 Adress: Folkets Husvägen 1, Ljungaverk