Midvinterglöd – Norrskenets Spegel


Vår vinterhändelse, julmarknad och ljusfest är tillbaka. Detta år i norrskenets tecken. Tillsammans firar vi den vackra stjärnelden, låter den speglas bland oss på marken, fröjdas under dess skönhet. Två eldar – en känsla! Midvinterglöd 2013 – Norrskenets spegel!

Så där gnistrande snökristaller möter den dova kvällshimlen inbjuder vi, Skulls & Bones Artwork (www.skullartistry.com) i samarbete med KF Alternativkretsen Hälsingland (www.alternativkretsen.se) er alla till en unik och oförglömlig vintertillställning – MIDVINTERGLÖD.

Midvinterglöd infaller lördagen den 14 december 2013 och hålls i Skulls & Bones Artworks rustika loge i Jättendal, samt tillhörande gård därutanför. På Midvinterglöd ställs du öga mot öga med ett utbud av annorlunda julklappar, konstverk, mat samt en och annan överraskning på vår alternativa julmarknad. Utställare från när och fjärran medverkar med sin konst, kläddesign, hantverk samt allehanda ätbart. Allt kommer att få upplevas i en genuin och äkta miljö där gammal tradition möter det framtida oanade.

Midvinterglöd kommer att innehålla upplevelser och magiska uppträdanden av olika slag. Upplev en unik show där vi tolkar Lucia i folktron tillsammans med vokalgruppen Dimmerar´yn vars sånger kommer att ljuda från förfluten tid och nutid. Elddansarna Ignis Döttrar uppträder med eldshow. Vi kommer även att få se en live fantasyshow med den ljusbärande ryttaren som möter ett väsen av renaste mörker, musik med riksspelman Thomas von Wachenfeldt, konstutställning utomhus med tavlor i betong av Janina Stoor, skallkonstutställning med Skulls & Bones Artwork, en del av Trolska skogen finns här för barnen samt mycket mer! Oavsett vem du är eller var du må komma ifrån…. Möt vintern med oss på ett sätt du aldrig tidigare upplevt!

KÖP EN BILJETT TILL MIDVINTERGLÖD OCH DU HAR MÖJLIGHET ATT DELTA I EN TÄVLING DÄR DU KAN VINNA ETT TRE DAGARS UPPLEVELSEPAKET TILL AURORA SAFARI CAMP FÖR TVÅ PERSONER!

Läs mer på vår hemsida om hur du gör för att vara med och tävla när du köpt din biljett. www.midvinterglod.se/tavling


Datum & Plats

14 dec 2013, ( 12:00 - 18:00 ), Skulls & Bones Artwork

LONG: 17.26475430000005 LAT: 61.9791576 Adress: Fröstengatan 17, 82076 Jättendal