Singer/songwriter-kväll


Fredagen den 10 januari viger vi hela kvällen åt singer/songwriters.

OBS! TIDIGT INSLÄPP: 17.30
OBS! FRI ENTRÉ! OBS!
ÖPPEN SCEN! Vi avslutar kvällen med en Öppen Scen, där den som vill är välkommen att spela en låt eller två :)…

I skrivande stund har vi 10 anmälda akter:

Ellinore Holmer Official Ellinore Holmer är ett namn som kommer att synas en hel del under våren, då hon blivit uttagen att delta i årets Melodifestival. Ellinore har spelat hos oss några gånger tidigare och det är riktigt roligt att hon väljer att komma hit och inleda 2014 hos oss, innan resan som är Melodifestivalen sätter igång på allvar! Missa inte detta! Jonas Bergmansson Jonas ser vi oftast bakom basen i bandet Grand Slap Strutters, men den här gången spelar han egna låtar och kompar sig själv med gitarr.

Blomma Blomma består av två tjejer, Lovis och Emma, som med piano och sång levererar pop/jazz/soul.

Of Empathy Of Empathy består av en kille och en tjej som skapar unik och futuristisk musik tillsammans. Udda och kanske inte egentligen vad man kan förvänta sig en sån här kväll, men likväl intressant.

Romelias Musik Romelia Sjödin hänger på sig gitarren och bjuder oss än en gång på sina känslosamma låtar. Gottfrid Norberg Waxin Gottfrid Norberg Waxin är en fantastisk gitarrist och spelar till vardags teknisk dödsmetall med lokala Deathbreed. Den här gången kommer han dock att bjuda på någonting helt annat.

SH SH, eller Simon Holmström som han egentligen heter, släppte innan jul en massa egna låtar på Spotify som fick bra respons. Detta är andra gången han står ensam på vår scen, annars brukar han ha uppbackning av sitt band Blitzkrieg Blues. Men inte den här gången.

Kennth Silfveråsen Kennth Silfveråsen har mycket musik i bagaget, han har stått på vår scen ett flertal gånger, både med band och ensam. Kennth brukar bjuda på ett varierat set med såväl lugna som lite poppiga låtar.

Frida E Frida E vann tävlingen Solo under våren 2013 och släppte i höstas en video på YouTube. Hon levererar såväl eget material som andras, dessutom gör hon det kompetent och med känsla.

Det Stora Barriärrevet Det Stora Barriärrevet är Marcus Lundqvists lilla basprojekt, där han tar oss med på en resa djupt ner i det stora blå. Till vardags hittar vi Marcus bakom trummorna i Indian Sunburn eller bakom basen i The Moby Dicks. Välkomna till en drogfri inspark på Domsaga Musikhus 🙂

Akterna uppdateras via facebooksidan


Datum & Plats

10 jan 2014, ( 00:00 ), Domsaga Musikhus

LONG: 17.290083600000002 LAT: 62.3910265 Adress: Västra allén 13, Sundsvall