Sundsvall Summer Horse Show


Så är det åter dags för årets höjdpunkt – Sundsvall Summer Horse Show! En av Norrlands största hopptävlingar på gräs och en riktig folkfest. Tre härliga dagar med hästar, hoppning och gemenskap.

I år höjer vi statusen ännu en nivå då Sundsvall Summer Horse Show fått förtroendet att bli elittävling. Det är endast ett fåtal tävlingar i Sverige som får förtroendet vilket vi är oerhört stolta över. Vi ser självklart med spänning fram emot helgens höjdpunkt Careta Grand Prix. Där ska ryttarna styra sina fina hästar över 150 cm höga hinder och den som har minst fel och är snabbast kammar hem hela 15 000 kr. I startlistan hittar vi bland andra Sandra Jonasdotter från Umeå som efter två andraplatser i Careta Grand Prix är sugen på revansch.

Även i år avgörs finalen för laghoppningen i division 1 på SHS. Det är rekordmånga lag anmälda och Gästrikeryttarna kommer med ett starkt startfält och fajtas om de åtråvärda platserna till elitserien.

Sundsvall Summer Horse Show lockar i år ryttare från hela Sverige och vi önskar alla ett stort lycka till på tävlingarna och vill passa på att tacka alla funktionärer, sponsorer, ryttare och medhjälpare av alla dess slag som gör denna helg möjlig!

Läs mer…


Datum & Plats

1 jul 2016 - 3 jul 2016, ( 10:00 - 16:00 ), Sundsvalls ridklubb Kungsnäs

Inga Kategorier

LONG: 17.19807739999999 LAT: 62.4127865 Adress: Kungsnäs 122, Sundsvall