Thåström


Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i ​bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues. Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar.

I höst släpper Thåström ett nytt album ​som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Under hösten åker han även ut på en omfattande Skandinavienturné med nedslag i 20 städer.

Det senaste ​guldsäljande albumet “Den morronen” ​som kom 2015, gavs full pott av DN och singeln “Kom med mig” beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era. För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt Grammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.

Thåströms kommande nya album är som sagt inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på Sveriges bästa ​konsertupplevelse i höst.​

Biljetter säljs via: EntreSundsvall.nu
Insläpp: 18:00
Konsert: 20:00


Datum & Plats

27 okt 2017, ( 18:00 ), Sporthallen

LONG: 17.289967299999944 LAT: 62.39429990000001 Adress: Universitetsallén 11,, Sundsvall