UKM Lokalfestival 2014


Nu är det dags att anmäla sig till 2014 års UKM lokalfestival. Du som håller på med någon form av kulturyttringar har nu chansen att visa upp dina talanger!

Plats: Unga Magasinet
När: 4 april

Är du intresserad av olika typer av kulturttringar som; foto, breakdance, film, rap, balett, black metal, slöjd, jonglering, punk, teater, electropop, mim, akrobatik, poesicirkus, design, spoken word, målningar, smyckestillverkning, jazz, skulpturer, jojo, mode, stand-up, funkis… ja allt man skapat själv eller tillsammans med andra……

Välkommen då att anmäla dig….senast 30 mars!!!


…Eller anmäl dig på ukm.se

 

Fakta

UKM 365 vad är det?
UKM står för Ung Kultur Möts & 365 står för antal dagar som unga människor möts och utövar kultur! Tanken är att under ett år samla unga människor som sysslar med olika typer av kulturttringar till både mindre och större festivaler under ett år.

Festivaler
Under ett år arrangeras olika minifestivaler i Sundsvall och under våren sker en större festival där vi samlar alla som deltagit under minifestivalerna. Senare under våren arrangerar Västernorrlands län en Länsfestival där alla kommuner deltar med sina ungdomar. Vilka som får följa med till Länsfestivalen avgör en bedömningsgrupp på plats under Lokalfestivalen
Om inte det vore nog så sker även en Riksfestival varje sommar där alla län i Sverige deltar….och så där rullar det på varje år.

Se vad vi gjorde förra året på Länsfestivalen i Härnösand

 

Evenemanget på facebook

Läs mer om UKM i Sverige


Datum & Plats

4 apr 2014, ( 18:00 - 23:00 ), Unga Magasinet

LONG: 17.312031400000023 LAT: 62.3915504 Adress: Packhusgatan 4, Sundsvall