Granlo fritidsgård

Viktig information!

Vår fritidsgård berörs av ändringar i vår verksamhet på grund av av Coronaviruset Covid-19. Det innebär att vi löpande kan ändra öppettider och maxantal av besökare hos oss. Vi tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning på allvar och förväntar oss att våra besökare gör det också. Håll i och håll ut!   Håll dig uppdaterad via denna sida!


Granlo Fritidsgård ligger i bottenvåningen av Högoms skola. Här vill vi ha roligt! På fredagarna har vi turneringar och lekar i gymnastiksalen och efter det dansar vi Disco hela kvällen. Du kan även spela biljard, pingis, TV- och sällskapsspel, surfa på nätet eller bara fika och umgås.

Verksamhet

Vi jobbar med delaktighet, så det är ungdomarna som jobbar i vårt café. Du kan även starta egna intresseföreningar hos oss. Vi jobbar med jämställdhet, jämlikhet och likabehandling. Vi vill främja en god hälsa och ge trygghet för dig som ungdom så vi har drog, tobaks och energidrycksförbud på Granlo Fritidsgård.

Kontaktinfo och öppettider

Kontakt

Tel: 060-658 34 11
Epost: info@granlogarden.se 
Facebook: Följ oss på Facebook
Instagram: Följ oss på Instagram
Enhetschef: Eva Ström
Adress: Ättehögsvägen 27, 85741 Sundsvall

Öppettider

Måndag: 17.00-21.30
Onsdag: 17.00-21.30
Fredag: 18.00-23.30

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Fritidsgårdarna arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

Kommande evenemang

Inget inbokat ännu...

 

Dela denna sida