Kurs i filmklipp

I denna kurs i filmklippning får du träna på att hantera Premiere Pro och sätta dig in i filmklippningens grunder och dramaturgi. Du kommer få träna med olika klippövningar och Under kursen får du då även inblick i manusarbete, inspelning och processen till färdig film.  

En gång i veckan ses vi i grupp och det krävs att deltagarna kan ta eget ansvar för arbetsuppgifter och sin egna utveckling mellan mötena. 

Kursen leds av Måns Berthas. Måns är filmregissör som är uppvuxen i Sundsvall och arbetar med både fiktiva och dokumentära projekt. Flera av hans kortfilmer har nått stor framgång på filmfestivaler runt om i världen.

Kurserna hålls på Ung Film i Sundsvall i samarbete med Film Västernorrland. 

Vem kan söka?

Du ska vara 16-26 år. Kursen hålls på Ung Film i Sundsvall men är öppen för deltagare från hela länet. Att delta är gratis.

Var?

Ung Film, Esplanaden 21, Sundsvall.

När?

Tisdagar 18.00-20.00 under perioden 3 november till 22 december

Sista ansökningsdag 25 oktober

Skicka din anmälan via formuläret nedan!

Anmäl dig här!
* anger obligatoriska fält
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara kontaktuppgifterna tills vi beviljat eller nekat anmälan. I det fall där anmälan är beviljad så har vi kvar kontaktuppgifter tills aktiviteten är genomförd och avslutad. Alla data raderas därefter! Sundsvalls kommun behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer på www.sundsvall.se/personuppgifter.