SCHVUNG

Nu kan du söka till SCHVUNG! – ett talangutvecklingsprogram för dig som vill bli regissör!

Hur du tar din filmidé till färdig film och vidare till filmfestival.

SCHVUNG! är Ung Film Sundsvall och Film Västernorrlands gemensamma talangprogram för dig som har ett filmprojekt som du vill förverkliga.

Vi vill utveckla och behålla talanger i regionen och hjälpa talangfulla filmskapare på väg mot en professionell bransch.

Syftet med programmet är att du ska få kunskap i hur du genomför ditt filmprojekt. Vi kommer att ha plats för 6 deltagare. Träffarna kommer att innehålla föreläsningar och gruppövningar samt tid för att utveckla din egen film tillsammans genom utbyte med andra deltagarna i programmet. Om du inte redan har ett färdigt manus men en filmidé får du möjlighet att utveckla ditt manus under programmets gång. SCHVUNG! är ett praktiskt projektstöd och tanken är att din film ska kunna genomföras under programmets gång eller direkt efter med stöd av Ung Film och Film Västernorrland.

Programmet kommer att ledas av Kjell Åhlund på Ung Film. Han är även producent på Doppelganger, ett produktionsbolag som sedan starten haft ett rykte om sig att upptäcka och utveckla talanger. Några av Sveriges mer kända regissörer, har gjort sina första framgångsrika filmer tillsammans med Doppelganger. Idag samproducerar bolaget flera internationella långfilmsproduktioner och samarbetar med producenter över hela Europa.

SCHVUNG! startar torsdag den 1 oktober och pågår till och med den 26 november. För att få ut det mesta av programmet bör du delta vid alla tillfällen. 

Vem kan söka?

Du ska vara 16-26 år och ansöker antingen med ett manus eller ett synopsis (en beskrivning av din filmidé).

Var? 

Ung Film, Esplanaden 21, Sundsvall.

När? 

Torsdagar 18.00-20.00 under perioden 1/10-26/11 2020.

Ansökan? 

Sista ansökningsdag 20 september.
Skicka din anmälan via formuläret nedan!

Anmäl dig här!
* anger obligatoriska fält

Tillåtna filtyper: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Max filstorlek: 10mb.
I och med att du kryssat i denna ruta så medger du att vi får spara kontaktuppgifterna tills vi beviljat eller nekat anmälan. I det fall där anmälan är beviljad så har vi kvar kontaktuppgifter tills aktiviteten är genomförd och avslutad. Alla data raderas därefter! Sundsvalls kommun behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer på www.sundsvall.se/personuppgifter.

 

 

Kontakt

Ung Film Sundsvall
Kjell Åhlund
Epost: kjell.ahlund@sundsvall.se

Dela denna sida