Unga Magasinet

Unga Magasinet är Sundsvalls egna mötesplats för dig mellan 16-25 år! På Unga Magasinet kan du spendera tid med dina vänner eller möta nya människor i en trivsam miljö. På Unga Magasinet finns alla möjligheter för dig som driva egna idéer och evenemang. I våra lokaler finns ett café, en scen, utställningsvägg, sköna hängstolar, fåtöljer, myshörna, filmduk & spelhörna!

Kontaktinfo och öppettider

Handledare

Mona Harr Ströhlein
Rebecca Lampinen
Mikael Hedman
Mathilda Genberg
Tel: 060-19 15 95
Epost: info@ungamagasinet.se

Läs mer om Unga Magasinets personal!

Ansvarig

Mona Harr Stöhlein
Enhetschef
Tel: 070 190 35 77

Öppettider

Måndag: (HBTQ-Café) se öppettider på Instagram
Tisdag-Torsdag: 15.00-22.00
Fredag: 15.00-24.00

Sociala medier

Hemsida: ungamagasinet.se
Instagram: @ungamagasinet
facebook: ungamagsinet

Gör ditt eget arrangemang

Arrangemang

Har du en idé på ett bra arrangemang men är utan lokal?
Hos oss kan du genomföra ditt arrangemang! Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss om din idé så planerar vi det tillsammans så att det blir ett bra event för både dig och oss.

Vi hjälper dig ta fram material (digitala affischer och utskrivna affischer) som du kan använda dig av i marknadsföringen av ditt evenemang. Vi hjälper även till med viss marknadsföring i olika sociala medier.

Tipsa gärna oss om ett bra arrangemang!

Vår utställningsvägg

Utställningsvägg

Har du konst du vill ställa ut? Hos oss kan du enkelt visa upp din konst på vår utställningsvägg!
Du kan ställa ut din konst hos oss under en period på två veckor. Du hjälper till med att ställa i ordning utställningen tillsammans med oss. Efter perioden är över så tar du ner konsten med hjälp av oss. Allt material som behövs för att hänga upp konsten finns hos oss att låna.

Vi hjälper dig ta fram material (digitala affischer och utskrivna affischer) som du kan använda dig av i marknadsföringen av din utställning. Vi hjälper även till med viss marknadsföring i olika sociala medier.

Kontakta oss om din utställning!

HBTQ+ Caféet

HBTQ+ Caféet är en mötesplats på måndagar med varierande öppettider för dig!

HBTQ+ Caféet är även en mötesplats för dig som vill lära dig mer om normer och få verktyg för att kunna våga ifrågasätta och bryta normer. Hos oss jobbar vi med RFSL Ungdoms metodmaterial BRYT!

Vi har öppet: Måndagar. Varje måndag informerar vi på Instagram om kommande öppettider!

Ung Pott

Hos Ung Pott kan du och dina vänner söka ekonomiskt stöd för att göra schyssta grejer för andra ungdomar. Du kan söka som enskild ungdom, grupp eller förening. Skicka in di ansökan eletroniskt via länken nedan eller besök oss på Unga Magasinet varje torsdag 15.30-16.30 under vår och höstterminen.

Så samla gänget för att arrangera en konsert, gör en film, anordna en teaterföreställning eller någonting helt annat. Använd din fantasi och kreativitet och ansök nu!
Ung Pott administreras av Kultur & Fritid, Sundsvalls kommun.

ANSÖK NU

Vår ambition är att lämna besked inom två veckor!

Ung i Europa

Nu har du som ung i Sundsvalls kommun möjlighet att delta i och starta egna projekt i Sverige och runt om i Europa med hjälp av oss på Ungdomsavdelningen. Projekten finansieras till 100% av EU-kommissionen och erbjuder allt från att jobba som volontär, till att starta ett eget lokalt projekt för unga på din ort.

Läs mer om Ung i Europa

HBTQ-Certifikat

HBTQ CertifikatCertifikatet innebär en bekräftelse på att Unga Magasinet arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande av personer som besöker verksamheten och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbtq-perspektiv (begreppet hbtq avser homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner).

 

Kommande evenemang

Är du intresserad av demokrati? 18 okt 2021 - 2 dec 2021, 00.00
Häng med på bokcirkel i höst! Boken vi läser är Blynätter av Anna Jakobsson Lund. En kväll i veckan finns möjlighet att vara med på bokklubbskväll på Unga Magasinet. Vi fikar och läser tillsammans. Boken finns även som talbok på Legimus. Bokcirkeln avslutas den 2 december med ett författarbesök av [...]

 

 

Se på kartan var Unga Magasinet ligger!

Dela denna sida