Musikevent & kurser att anmäla sig till

Ja nu är tiden inne för dig som spelar musik att anmäla sig till en rad olika event. Först ut är Musik Direkt och sedan Rock After School.

musidirekt2014Musik Direkt
Dags att anmäla sig till Sveriges bredaste, proffsigaste livetävling för unga musiker 13-19 år.

Malena Ernman, Timo Räisänen, Sabaton, Abalone Dots, Laleh Jose Gonzalez, Cardigans, Erik Grönvall och Amanda Jenssen gjorde det. De var alla med i Musik Direkt. Alla genres är välkomna!

Årets riksfestival går av stapeln i Sundsvall i maj, och därifrån har du chansen att få spela på den internationella Imagine-festivalen, eller få andra spelningar i Sverige eller utomlands.

Anmäl dig redan i dag:  …men dock senast 31 dec


rock_after_school

Rock After School är en Rockskola som riktar sig till dig från Årskurs 7 och uppåt, som vill spela i band. Du kanske inte har några att spela med eller känner att du kan för lite? Kurserna är utformade både för nybörjare och för dig som spelat ett tag och vill utvecklas. Du som kursdeltagare har även möjlighet att påverka kursinnehållet, tex musikstil osv.

Under kursen kommer ni delas in i band som man sedan spelar i kursen ut. Om du och en eller flera kompisar vill spela i samma band så ange namnen på dom du önskar spela med vid anmälan.

I och med att rockskolan har ett begränsat antal platser, räknas din anmälan som en ”intresseanmälan”. Så snart vi färdigställt kurserna kommer vi att skicka ett brev hem till dig med mer information och ett papper som ska skrivas under av målsman. Kurserna arrangeras av Sensus Studieförbund.

Sista anmnälning: 26 jan 2014 Anmäl dig här

Kursstart: V.5 2014 Antal träffar: 9 st + studioinspelning och livespelning Lokal: Sensus tysta replokal på Domsaga Pris: 1200:-

För mer information, kontakta daniel.mikaelsson@sensus.se

Liknande nyheter