Nu får Gatufesten i Sundsvall en arvtagare!

Gatufesten får en arvtagare. Det nya namnet blir “Sensommar”.
Den nya festivalen äger rum 29 augusti på ungdomsfältet vid hamnen i Sundsvall.
Artister blir Veronica Maggio, Maskinen och Sundsvalls egen Style of eye.

Den tidigare så populära Gatufesten i Sundsvall begärde sig själv i konkurs sommaren 2013, efter att ha kämpat med sviktande besökare.

Nu har en ny musikfest planerats till slutet av sommaren. Den 29 augusti är det dags för den nya festivalen “Sensommar”. Planeringen har pågått i nästan ett år. Trots att 2015 blir premiäråret, så är arrangörerna är helt övertygade om att konceptet blir en succé och har kommit till Sundsvall för att stanna.
– Hamnyran och Sundsvall bjuder har utvecklats till fantastiska evenemang som lockar människor i vårt närområde, men många har ändå känt ett tomrum efter Gatufesten och nu får vi ett evenemang som verkligen står sig bra i ett nationellt perspektiv, säger Maria Åslin, marknadschef på Näringslivsbolaget, i ett pressmeddelande.

Arrangörerna är “övertygade om att konceptet blir en succé”.
-Vi har länge sett potentialen i Sundsvall, och nu har vi hittat det perfekta, och sanslöst vackra festivalområdet där vi verkligen har möjlighet att växa till en av landets största musikfestivaler, som är vår uppriktiga målsättning. Vi är tokpeppade helt enkelt, säger eventbolagets projektledare.

Läs mer på festivalens hemsida

Facebook: facebook.com/sensommarfestival

Dela denna sida