Sundsvalls gatuartister 2015

Nu är sommaren här och Sundsvall kommer att få ett musikaliskt inslag i form av 10 gatumusikanter som kommer att underhålla på gator och torg samt äldreboende.

Av ett antal sökande valdes 10 ut. Den 15 juni är startskottet och de ska sedan spela på många centrala platser i kommunen som möjligt fram till och med SM-Veckan V27.

#gatuartist2015

Har du frågor om Gatumusikerna hör gärna av er till oss!!
mona.strohlein@sundsvall.se
phone 060-19 49 67
leif.persson@sundsvall.se
phone 060-19 12 62
Facebook-logo-13 facebook

Här är våra gatuartister

Sanna och co NY-800
WATERS PART AND WALLS FALL
Sanna Martinez, Gustav Svensson & Alexandra Papadopoulou 

Vårat namn gemensamt är WATERS PART AND WALLS FALL, eller förkortningen WPAWF. Vi lärde känna varandra när vi började i samma klass på gymnasiet för tre år sedan och nu har vi precis tagit studenten. I sommar tänker vi bjuda er på en massa härliga akustiska covers längs Sundsvalls gator, och även en och annan egenskriven låt, genom detta sommarjobb som gatumusikanter som vi är så oerhört tacksamma för!

Amanda-800
Amanda Östman

Info inom kort…

Wes och co-800
Wes Lindström, Oskar Ytterbom & Simon Holmström 

Vi är tre grabbar som har varit bra vänner i ett antal år nu. Vi har vandrat till Hudiksvall och Ö-vik och en hel del andra äventyr. Vi lever för musiken och vi tycker att det ska bli otroligt roligt att få spela på stan i sommar!

Filip och Elton-800
Filip Mörtsjö & Elton Elf

Vi är två killar från musik estet programmet på Sundsvalls gymnasium. Filip spela gitarr och sjunger.
Elton spelar gitarr, ukulele och körar. Vi har ett stort utbud av låtar som kommer passa för de flesta på stadens gator och torg.

Oskar-800
Oskar Häggström

Mitt namn är Oskar Häggström, jag är en kille på 16 vintrar som gillar att spela och sjunga. Jag har precis gått klart första året på den estetiska linjen med inrikting musik och tycker att det är super kul. Jag har sjungit sedan jag gick i sjuan och själv lärt mig gitarr och piano på senare tid. Jag är öppen för alla olika stilar men spelar mest akustiskt/pop/RnB.

Dela denna sida