Unga Magasinet satsar på Sportlovet!

Under sportlovet kommer Unga Magasinet att erbjuda flera event för sina besökare. Vi startar redan på fredagen den 27/2 direkt efter att skolorna slutar med en hiphop kväll. Direkt från Stockholm kommer hiphop-artisterna; Sjukstugan, Skuggan av svampen, Östblockarn och OP för att underhålla. Innan de går på scenen blir det lokala musiker och dansare som underhåller. Eventet börjar kl 18.30 på Unga Magasinet. 

Tisdag och onsdag under Sportlovet bjuder vi på Närodlad film. Kortfilmer producerade i Västernorrland visas upp. Vi bjuder på popcorn för att den riktiga biostämningen ska infinna sig. Kl 18.00 ska du komma om du vill vara med redan från början.

Torsdag den 5/3 och fredag den 6/3 blir det turnering i det populära dataspelet Super Smash Bros, som är ett fighting spel till nintendo med ikoniska figurer. Fina priser att vinna!

Sportlovet avslutas med att vi firar Internationella Kvinnodagen mellan kl 12-16. Några artister från nätverket femalesingersongwriters.se/ underhåller, Linde Jonsson läser egen poesi och Sofia Mirjamsdotter föreläser om #prataomdet. Vi har även kreativ verkstad med färgtryck, pinntillverkning och pärlplattor.

 

Hjärtligt välkommen!

Dela denna sida