Vem vill du se som framtidens politiker?

Under våren 2016 startar Höj Rösten Politikerskola, en partipolitisk obunden demokratiutbildning. Utbildningen är för dig som brinner för samhällsfrågor och vill lära dig mer om politik. Du som vill få de verktyg som krävs för att kunna ta ett steg in i politiken.

Syftet med politikerskolan är att vitalisera demokratin och öka det politiska deltagandet. Dom som går utbildningen kommer inte ifrån politiska partier (men kanske hamnar där sen, om dom vill). Första träffen är 6-7 februari 2016 och därefter en helg i månaden med uppehåll för sommaren, så det går fint att kombinera med jobb eller andra åtaganden. Deltagarna kommer få analysera det politiska landskapet såväl nationellt som internationellt, få praktiska verktyg för att kunna driva opinion kring olika frågor och en djupdykning i några av framtidens viktigaste samhällsutmaningar (hållbarhet, innovation, migration med mera). Dessutom får de nog ett både kul och bra nätverk av eldsjälar från hela Sverige, och folk i den politiska sfären som kan visa hur man genomför samhällsförändring.
Deltagarna behöver inte bo i Stockholm och om någon inte har råd med kursavgifter (1000 kr) och resor så finns stipendium att söka så att vi står för rubbet.

Låter utbildningen som något för dig?
Läs mer och ansök senast 30 september på http://hojrosten.se/ansok
Har du frågor eller bara vill prata med oss?
Maila på info@hojrosten.se
Twitter: @hojrosten

Dela denna sida