Vill du ha merchandise till ditt band? Eller en unik tröja med din egna design på?

I ett samarbete mellan Bilda och Domsaga musikhus öppnar nu Mediarepan Merch!

Här kan man göra egna, unika screen-tryck på tyg och lära sig hur processen går till. Alla som har en idé eller design och något att trycka den på är välkomna, hösten 2013 kostar det ingenting!  

Verksamheten i mediarepan drivs i form av en studiecirkel. För att delta behöver ni vara 2 personer.  Om ni är fler än två, t.ex en grupp eller ett band finns det självklart möjlighet även för er att komma och skapa, hör bara av er så löser vi det!

Jag som håller i Mediarepan Merch och leder studiecirklarna heter Sofie Gustafsson. Jag är fotograf och är även intresserad av filmfoto och film produktion. Jag läste hantverk-fotografi på gymnasiet och har haft praktik på flera filminspelningar i Stockholm.

I Mediarepan finns även kamera med filmfunktion, stativ och ljus till fotografering eller filminspelning. Så om ni vill ha hjälp med t.ex. Bandfoto eller Musikvideo kan ni höra av er så diskuterar vi idéer tillsammans!   Vill ni veta mer, diskutera idéer eller boka tid, hör av er på: mediarepan@gmail.com

Allmän information
Kontakt: mediarepan@gmail.com
Webb: Facebook

Adress: Västra Allén 13 852 37 Sundsvall, Sweden

Relaterade inlägg

Share