Demokratidagen

En dialogdag för unga och politiker i Sundsvalls kommun

Varför? Dagen syftar till att skapa ett forum för samtal om hur unga upplever sin situation i Sundsvall idag och om framtiden.

För vem? Unga (elevråd/programråd/elevkårer på högstadiet, gymnasiet och upp till 25 år), kommunpolitiker, tjänstemän och ungdomsförbund bjuds in för att få tillfälle att i en öppen dialog mötas och samtala.

Hur? Demokratidagen är uppdelad i två datum och två halvdagar, med samma program under för- och eftermiddag men med olika unga besökare (08.30-12.00 & 12.30-16.00)


Demokratidagen 2019 på Kulturmagasinet

14 februari Demokratidagen för gymnasiet och unga vuxna (16-25 år). 08.30-16.00.
21 februari Demokratidagen för högstadiet. 08.30-16.00. 

Program

Workshop & Heta stolen med våra politiker

Peppföreläsning med Michel Issa  – Munken som blev multientreprenör!
Michel sökte flera jobb men fick nobben ifrån samtliga. Istället för att ge upp började Michel en ny resa och idag, 32 år gammal, är han en stjärna på entreprenörskapshimlen och driver flera företag, välgörenhetsorganisationer och fått en rad utmärkelser bl.a årets sociala entreprenör.

Michel bjuder på en inspirerande entreprenörskapsresa om hur han omvandlade utanförskap till entreprenörskap, från arbetslös till prisad multientreprenör, om att se möjligheter istället för hinder och hur ett bra nätverk var hans nyckel till framgång. Instagram: @michel__issa

 

 

Share