Among Us – spela med oss online


Vi spelar tillsammans genom discord och våra mobiler. Spelet är Among us och du laddar ner appen via Google Play / App Store,
Vår onlinemötesplats Discord är under uppbyggnad. Följ länken till vår där vi samlas och spelar i Spelrum 1: https://discord.gg/2AFeY5rA ↗
Vi tänker att vi hinner med 2-3 spelomgångar under tiden så du ska kunna ansluta fram till i alla fall kl 16.00 och kunna vara med och lira.

Vad är Among us?

Among Us är ett dataspel på nätet för flera spelare som utvecklats och publicerades av den amerikanska[1] spelstudion InnerSloth och släpptes 15 juni 2018. Spelmiljön är i en rymdtema- miljö där spelare slumpmässigt får en av två roller, de flesta är Crewmates, och ett förutbestämt antal är Impostors.

Målet för Crewmates är att identifiera vem/vilka som är Impostor/s, eliminera dem samtidigt som man ska slutföra uppgifter runt på kartan; Impostors mål är att i hemlighet sabotera och döda alla Crewmates innan de slutför alla sina uppgifter. Genom en flertalsröstning kan spelare som tros vara Impostors tas bort från rundan. Om alla Impostors elimineras eller alla uppgifter är klara vinner Crewmates; om det finns lika många Impostors och Crewmates, eller om en kritisk sabotage inte löses, vinner Impostors.

Läs mer på facebook ↗


Unga Magasinet Packhusgatan 4 Sundsvall
10 dec 2020
15.00

LONG: 17.312031400000023 LAT: 62.3915504 Adress: Packhusgatan 4, Sundsvall
Dela denna sida