Anna Stadling – American Tunes for Christmas


Anna Stadling bjuder in till en julkonsert med amerikanska tongångar!
Det blir klassiska jullåtar, lite mer okända låtskatter och sånger som kanske inte alls hör julen till men som fångar julens viktigaste budskap – ensamhet, utsatthet och gemenskap.
Julkonserten kan ses som en förlängning på den otroligt fint mottagna ”STADLING/CASH” skivan Anna släppte 2013 där hon tolkar Johnny Cash fantastiska låtar, och naturligtvis kommer vi att bjudas på några av dessa.

”Julen har ju blivit närmast en galen högtid. Kommersen, skvalet och det höga tempot är ju egentligen väldigt motsägelsefullt budskapet. För min del vill jag fånga en mer eftertänksam och nära konsert. Där dom vackra melodierna och texterna får stå i det centrum dom egentligen alltid borde vara. Jag kan själv bli väldigt trött av allt glitter och det ytliga som oftast är det vi ser och hör kring den här tiden. Julmusik i alla möjliga former. Jag vill göra en konsert jag själv längtar efter att höra. Jag vill fånga dom vackra melodierna och stämmorna. Att för en stund få stanna till och andas mitt i detta brus.”
Varmt välkomna till en jordnära jul en bra bit från tingeltangel och glitter, till en konsert med vackra melodier och texter. Fulla av värme, närhet och mycket stämsång!

Anna Stadling; sång, git, orgel
Pecka Hammarstedt: git, orgel, klav, hattlåda, bjällror, sång
Andreas Nordell; bas, orgel, cittra, mandolin, git, sång
Staffan Johansson; git, mandolin, lapsteel

Boka biljett!


Plats: Elimkyrkan Norra Järnvägsgatan 16 Sundsvall
Datum: 3 dec 2017
Tid: 19.00

LONG: 17.306642499999953 LAT: 62.3883288 Adress: Norra Järnvägsgatan 16, Sundsvall
Dela denna sida