Annandagsgala på Pipeline


Vi återupplivar traditionen med annandagsgala på Pipeline! Ta en hemvändarkväll, ät god mat i vår matservering och ta del av musik.

I år med Ola Dole, Metal Gods och musikquiz med Thomas Björling.

—-

OLA DOLE 

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, den här gången fick vi vänta i 7 år, men nu äntligen kliver Ola Dole upp på scenen igen! 

Timråpojkarna fick publiken att sjunga med i låtar som “Sista brevet till Sverige” “Heureka” och “Väck!” , börja värm upp redan nu så du kan sjunga ikapp med Criffe på annandan! 

https://open.spotify.com/artist/5b88GmnrTF53IlZ8imn4jc?si=pKErIBorSC6Fr2OxVxcZXQ ↗
—–
METAL GODS – Delivering the goods

Bandet bildades under tidig vinter 2017, då Stefan Kihlgren – mest som en rolig grej – slängde ut idén om att starta ett Judas Priest-tributeband till två forna bandkollegor, Priestfans och musiker i världsklass. Några dagar gick, och så dök svaren från de båda in: SJÄLVKLART!

Med Jonas Radehorn på sång och Nils Fjellström på trummor fanns helt plötsligt en enormt stadig grund för att kunna bli det bästa Priesttributebandet i Sverige, Skandinavien och kanske 
tillochmed Europa och världen.

Efter lite funderingar på möjlig leadgitarrist och basist, provade man några riktigt solida rep med Jesper Ekstål på leadgitarr och Anton Flodin på bas, och sättningen var spikad. Med medlemmar som turnerat över Europa och världen, den gemensamma visionen om att hålla allting så autentiskt som det går utan att det blir ploj och maskerad, att inte lämna något åt slumpen och att kunna bjuda på det bästa – inte bara det kändaste – från hela den 40åriga diskografin, fanns snart en välrepad repertoar på närmare 2 timmar.

I december 2017 gjordes den första spelningen på EQ House i Skönsberg, där man – till allas förvåning – mer eller mindre fyllde lokalen, och ryktet spred sig snabbt. Ytterligare ett par spelningar har gjorts sedan dess och nu är så tiden kommen att få bjuda Pipelines alla annandagsbesökare på en välrepad och bra show, med nitar, läder, snabba solon och fläskiga hits!

Thomas Björling (känd från bland annat Idiot Skavank Podcast, All Is Left och Animal Nights) är multitalangen som inte bara spelar musik, pratar om musik, recenserar och flipp eller floppar musik, han är även en mästare på att göra quiz i världsklass. 
Se till att vara på plats till 19.00 för att vara med i tävlingen! 

Inträde: 
Medlem 100:- 
Icke medlem 200:- 

OBS! Det går inte att bli medlem i dörren utan senast dagen innan för att du ska få ta del av alla förmåner med att vara medlem. 
Medlemskap kostar endast 50:- www.pipelinesundsvall.se/medlemskap ↗


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
26 dec 2018
18.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida