Charta 77 & Ulke + Hata Som Lejon


Den officiella säsongspremiären för Pipeline-hösten 2024 inleds storartat med bland det bästa punksverige har att erbjuda: Charta 77 & Ulke och Hata Som Lejon!

Priser:
Medlem: 250 kr
Ordinarie: 350 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr

CHARTA 77 & ULKE
Svenska punklegendarerna Charta 77 är tillbaka på allvar med ett nytt album, förnyad energi och på ett nytt skivbolag (Wild Kingdom/Sound Pollution).
“Den sista måltiden” är ett hårt slående punkalbum som tar ett reflekterande steg tillbaka, samtidigt som det bjuder på ett stort kliv framåt. Årets spänstigaste punkplatta kan koras redan nu.

Efter en bejublad turné 2023 ihop med Köttgrottorna där man firade 40 år som band kom man inför 2024 på ett nytt spännande koncept där man kompar kompisen ULKE och kör igenom en fantastisk GREATEST HITS-konsert bestående av STREBERS och DIA PSALMA. Denna konstellation hade premiär på punkbåten redan våren 2024 och gav blodad tand!

Nu kommer fansen få det som de väntat så många år på – en minnesvärd helkväll med svensk melodisk punk!

HATA SOM LEJON
Senast Hata Som Lejon besökte Sundsvall var när de inledde den fantastiska fredagen under Punken Är Vår 2023. Hata Som Lejon är punkbandet som satsar på kvalitativt ös i samma skola som Skumdum, Blink-182 och inte minst Millencolin. Rasande tvåtakt kombineras med snygga melodier och svenska texter som sätter fingret på vår samtid.
Lejonen har turnerat över hela Sverige, spelat på festivaler som Peace & Love, Hudikkkalaset, Getaway Rock Festival och delat scen med akter som Dia Psalma, Lillasyster och Lastkaj 14. Den 31 maj släpps en split-LP tillsammans med Menudå på Second Class Kids. Två fantastiska singlar finns ute redan nu!

Köp biljett

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
23 aug 2024
19.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida