Live@Tornhuset


18.30 – Insläpp
19.00 – Soy and the boys
20.00 – Limba Power
21.00 – Syndromet

FRI ENTRÉ!
DROGFRITT ARRANGEMANG!

Soy and The Boys
Trion som spelar egenskrivet material och vägrar välja enbart en genre, utan blandar punk, pop och rock hejvilt. Bandet startades 2019 då Soy skulle vara mellanakt på Musikschlaget men ville ha ett band istället för att stå där och spela ensam. Namnet på bandet kom till då trummisen skapade en chattgrupp, som behövde namnges. Detta gjorde han på måfå. Alla gillade namnet, och så fick det bli. Bandet har spelat på ett flertal evenemang, som Timråland, 12-timmarsgalan, Vinylstallet, för att nämna några.

Limba Power
Limba Power är en komediduo som med blandade genrer hyllar kreativitet och skaparglädje!
Du kommer garanterat känna igen dig i texter som går från dem vildaste fantasier till vardagsproblem som att diska. Levererat med driviga komp och vackra stämmor.

Syndromet
Syndromet är tvåpersonsrockbandet som blandar svenska texter om det viktigaste de vet med den intensivaste rockmusik de kan frammana. Det är musik av och för brinnande hjärtan! Syndromet är på ständig turné över hela Sverige. Förutom att vara det första bandet i världen som spelat vid alla Sveriges yttersta punkter, så söker de sig till platser som andra rockband väljer bort. Platser som Korpilombolo, Porjus, Karesuando och Malå har besökts under deras turnerande genom Sverige. Målet är att alla som bor i Sverige ska få möjligheten att uppleva Syndromet live på nära håll.
Syndromet släppte 2019 skivan ”Dandelion Radio Session”, 2020 ”Hjälmsa” och 2021 skivan ”Tararp”. De har även gett ut zinet ”Irrfärder & Avvägar”, en berättelse om eldsjälar, snällhet och om ett rockband på äventyr i det nya musiksverige. Både Lisa och Mattias är erfarna musiker med mängder av band och spelningar runt om i Europa och USA bakom sig. Nu samlar de sina krafter i Syndromet.

Ett arrangemang av: Studieförbundet Bilda


Tornhuset Köpmangatan 15 Sundsvall
24 feb 2023
18.30 - 22.00

LONG: 17.304792 LAT: 62.38894 Adress: Köpmangatan 15, 852 32 Sundsvall
Dela denna sida