Live@Tornhuset


På scenen

SATURN FOUR – 19.00
Saturn Four, beskrivet som “högoktanig rockmusik från Sundsvalls rymdstation”. Ett energiskt fyramanna garage-rock ‘n roll band baserat i Sundsvall. Senast kunde vi se dem på Pipeline i april och nu kommer de och river igång scenen hos oss på Tornhuset. Förbered er på dans och håll i hattarna!

STRIKË – 19.45
Strikë är ett hårdrocksband från Umeå med Gordon Kintzelt på gitarr och sång, Ruben Englund på bas, Oskar Person på trummor och Emanuel Fransson på gitarr. Bandet har tagit inspiration från band såsom Kiss, Iron maiden, Guns n roses, Metallica och Mötley crue. Det kommer bjudas på egenskriven musik och covers. Var redo på en jävla show med skrikande gitarr solon, sköna riff, mäktiga trummor och coola bas lines! Ses där!!

FLEEM – 20.30
Låt oss presentera Ånge- och Sundsvallsbaserade bandet Fleem som intar scenen med storm! Dessa fyra grabbar levererar originalmusik som spänner sig över ett brett spektrum av genrer, från kraftfull rock till poppiga melodier som fastnar i huvudet. Med ett album och flera singlar redan under bältet är de nu redo att ge er ännu mer musik att sjunga och stampa med till. Efter ett uppehåll på två år från liveframträdanden är de nu tillbaka starkare än någonsin och redo att rocka scenen.

Insläpp: 18.30
Entré: Gratis
Drogfritt som vanligt!

Evengemanget av Tornhuset i samarbete med Bilda.


Tornhuset Köpmangatan 15 Sundsvall
26 maj 2023
18.30

LONG: 17.304792 LAT: 62.38894 Adress: Köpmangatan 15, 852 32 Sundsvall
Dela denna sida