Mimikry + Järncell + Ola Dole


Tider:
19.00 Insläpp/bar
19.30 Ola Dole
20.00 Järncell
21.00 Mimikry

Priser:
Medlem 300 kr
Ordinarie 350 kr

Köp biljett

MIMIKRY
Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Mimikrys musik har streamats flera miljoner gånger över hela världen.
De senare åren har Sveriges punkigaste rockare släppt albumet “Grit” där t ex covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit. Dubbelalbumet “Splitter” kom ut med en singel per månad både digitalt och på vinylsingel mitt i pandemin och gjorde att bandet även var aktuella när de flesta andra fick pausa.
Låtarna “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?” och den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är låtar (med videos) som sticker ut från albumet.

Mimikry består av:
Hjalle Östman, sång
Mia Mästerbo, bas/sång
Anders Brandström, gitarr/sång
Johan Åsberg, gitarr
Jonas ”Heavy” Stentäpp, trummor

JÄRNCELL
Järncell spelar trallpunk i dens rätta bemärkelse. Med ett högt tempo, trallvänliga melodier och tänkvärda texter får de lyssnaren att tänka tillbaka på sitt 90-tals trallpunk. Järncell är baserade i Linköping och aktiva på scenen sedan 2017.

OLA DOLE
Ola Dole är ett lågsiktande men gärna högpresterande band från byn. Har hållit igång sen 2001 med ett gäng både spelningar och inspelningarna i ryggen. Musiken är nån slags svensk rock/trall/punk som med Criffes sång och texter och det övriga bandets driv alltid låter som Ola Dole oavsett vilken genretappning musiken råkar bli.

Just nu är bandet i slutet av en musikskaparfas och tanken är att inspelningar kommer att startas till sommaren. Så spelningen i maj på Pipeline kommer säkert kunna innehålla några nyheter på setlisten med tidigare ohörda alster.

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
13 maj 2023
19.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida