Musikschlaget – final


Lördagen den 6 november 2021 går Musikschlagets tionde riksfinal av stapeln på restaurang Aveny i Sundsvall. Det blir en speciell och extra glittrig final då vi nu fyller 10 år! Så kom och fira med oss. Musik, glädje och värme!

OM
Musikschlaget är Sveriges melodifestival för musiker med funktionsnedsättningar som också arrangeras av personer med funktionsnedsättningar i ett samarbete med Studieförbundet Bilda.

SÅ FUNKAR DET
De tio tävlande bidragen i finalen kommer från hela Sverige. För att komma med till Musikschlagets final måste man vara med i någon av de regionala deltävlingar som arrangerats av Bilda under året. I Musikschlagets deltävlingar tävlar flera bidrag om en plats till den stora riksfinalen i Sundsvall. Där möts finalister från hela landet i en tävling där alla är vinnare, oavsett om man ”bara” hamnar på andraplats (man kan bara hamna på första eller andraplats).

FINALEN
Finalen är en kväll fylld av glitter och glamour – precis som det ska vara när det är melodifestival. Under kvällen arbetar Maitraiders med att skapa de bästa förutsättningarna för alla artister som medverkar. De tar emot artisterna, riggar på scenen, ansvarar för greenroom och ser till att alla får vad de behöver.

Vill du se finalen på plats i Sundsvall utan att äta supén?
Från kl.18.30 går det bra att lösa in sig vid entrén på Aveny, pris 100 kr.

Musikschlaget – En melodifestival med mening!
Läs mer och se finalen live på www.musikschlaget.se ↗

Läs mer på facebook! ↗


Aveny Esplanaden 29 Sundsvall
6 nov 2021
17.00

LONG: 17.306234399999994 LAT: 62.38629619999999 Adress: Esplanaden 29, Sundsvall
Dela denna sida