Nationaldag i Sundsvall 2023


Häng med på ett av Sveriges största nationaldagsfiranden i Sundsvall. Det blir ett heldagsfirande för både stora och små. Vi gästas av Sonja Aldén, Pappa Kapsyl och Florian Voss. Flera lokala aktörer finns på plats för att förgylla firandet.

Den 6 juni samlas vi i Sundsvalls stadskärna för att tillsammans fira Sveriges nationaldag med en stor folkfest. I år gästas vi av folkkära Sonja Aldén, Talang-aktuella operasångaren Florian Voss och barnens favorit Pappa Kapsyl – kungen av dinopop.

Firandet pågår under hela dagen och flera lokala aktörer finns på plats för att förgylla det. Dansa loss tillsammans med lokalkändisarna Smultron och Sång och passa på att träffa bland annat Sundsvalls Stadscirkus, Kulturskolan och Fritidsbanken.

Traditionsenligt uppmärksammar Sundsvalls kommun sundsvallsbor som blivit svenska medborgare under det gångna året. Detta under en sluten tillställning i Stadshuset.

Nationaldag i Sundsvall sker i samverkan mellan Sundsvalls kommun, Stadsutveckling Sundsvall, Stenstan, föreningsliv, butiker och restauranger.

Här kan du läsa mer om Nationaldagen


Stora Torget Sundsvall Sundsvall
6 jun 2023
11.00

LONG: 17.306926999999973 LAT: 62.390811 Adress: Sundsvall, Sundsvall
Dela denna sida