Sir Reg, Satan Takes A Holiday & Nionde Kretsen


Lördagen den 25 maj slår vi på den stora trumman och ställer till med en hejdundrade säsongsavslutning! Utifrån har vi plockat in några av Sveriges bästa liveband, de irländska folkpunkarna Sir Reg samt den explosiva rocktrion Satan Takes A Holiday! Som lokal support har vi satt det fenomenala punkbandet Nionde Kretsen som gjorde sin livedebut på Höst i Punksvall 2023.

Tider:
19.30 Dörrar
20.00 Nionde Kretsen
21.00 Satan Takes A Holiday
22.30 Sir Reg

Priser:
Medlem: 200 kr
Ordinarie: 250 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp biljett

SIR REG
Med den irländske sångaren Brendan Sheehy i spetsen, spelar en energisk punk med både fiol och mandolin i ensemblen. Texterna är oftast politiska och med senaste albumet ”Modern Day Disgrace” tar de sig an världens orättvisor och elände. Budskapet till trots – SIR REG är ett band som får dig längta efter en kall och ett dansgolv!

SATAN TAKES A HOLIDAY
Ett av de mest spännande banden i Sverige just nu är Satan Takes A Holiday. Sedan debuten 2009 har de bl.a hunnit ytterligare fyra album, spelat tillsammans med KISS på Friends Arena, haft ett tiotal singlar på P3s spellista och spelat över hela Europa inför en växande publik. Vill ni se ett band som verkligen ger allt på scen och inbjuder till svett, öl och bara rolig rock´n roll så ska ni kolla upp Satan Takes A Holiday.

NIONDE KRETSEN
Nionde Kretsen är en trio ifrån Johannisberg. Bandet bildades runt Halloween 2022, med tanken om att låta tung som Poison Idea, Cool som The Cramps och Poppig som Real Tears,
Men det blev ju såklart någonting helt annat i slutändan. Så kom till Pipeline i god tid och bilda dig en egen uppfattning!

Evenemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
25 maj 2024
19.30

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida