Sundsvall bjuder 2024


Sundsvall Bjuder, en plats där alla kan träffas, umgås och lyssna på livemusik utan kostnad. Vi kan med stolthet och glädje säga att det har verkligen kommit och blivit ‘’Sundsvalls största folkfest’’. Vår konferencier Martin Hanning Häggström kommer leda oss genom kvällarna också hoppas vi såklart att vi ses fyra tisdagar i juli i sommar.

Program

Tisdag 2 juli. 18.00-21.30
Doug Seegers!
Denna dag kommer ett välbekant ansikte till Sundsvall bjuder, Ända från USA nämligen Doug Seegers, tror ingen riktigt missat historien om Doug den hemlösa gatumusikern som ‘’blev upptäckt’’ av det svenska artisterna Jill Johnsson och Magnus Carlson under inspelningen av SVT-programmet Jills veranda i Nashville. Doug fick stort genomslag när han medverkade i Jills program den 5 mars 2014. Med det medkom bland annat en etta på iTunes topplista. Det kommande året släpper Doug Seegers ett album tillsammans med Eva Eastwood som går under arbetstiteln ‘’Segerwood’’ och en gemensam turné planerad hösten 2024. Traditionen kvarstår så givetvis kommer vi även i år se hela Storgatan fylld av vackra gamla bilar i samarbete med Street Rulers, motorcyklar i samarbete med Fetchwing MC och Njurunda Classic Moppe. 

Tisdag 9 juli. 18.00-21.30
Allsångskväll med Appearance och Lasse Holm!
Återigen vankas det Allsångskväll med vårt favoritband Appearance med Härnösands bördiga Lars Boden i spetsen som leder det hela, i år är gästartisten ingen mindre än folkkära Lasse Holm. 

Tisdag 16 juli. 18.00-21.30
Cazzi Opeia intar Sundsvall Bjuder scenen!
Ni hörde rätt, den 16/7 intar popdrottningen Cazzi Opeia Sundsvall Bjuder scenen, hon är aktuell i Årets upplaga av Melodifestivalen där hon redan tagit sig direkt till final samt att hon är känd som låtskrivare till vinnarbidraget ‘’Tattoo’’ med Loreen och en av det mest efterfrågade låtskrivare inom K-pop. Vi ser så mycket fram emot att ha Cazzi Opeia hos oss och hoppas ni känner detsamma! 

Tisdag 23 juli. 12.00-21.30
Rix Fm Festival!
Den 23 Juli kommer nämligen Rix Fm Festival till Sundsvall och avslutar Sundsvall Bjuder, i år så firar festivalen 25 år så därför känns det extra speciellt att ha dom tillbaka hos oss! Hela dagen och kvällen utlovas det en härlig stämning återigen på Stora Torget! Så förbered er på riktig feststämning. 

Se uppdaterad information om program och tider

Hemsida ↗ I Facebook ↗ I Instagram ↗


Stora Torget Sundsvall Sundsvall
2 jul 2024 - 23 jul 2024
00.00

LONG: 17.306926999999973 LAT: 62.390811 Adress: Sundsvall, Sundsvall
Dela denna sida