Vem bryr sig?


”VEM BRYR SIG?” är ett arrangemang för unga mellan 16-25 år, arrangerat av Sundsvalls kommun demokrati-sommarjobbare 2019. Vill du veta mer om hur de olika partierna och ungdomsförbunden tycker? Eller kanske bara är sugen på ett samhällsengagerat pyssel, eller gratis fika, då är detta event perfekt för dig!

Till kvällen är våra kommunpolitiker och ungdomsförbund inbjudna. Det blir en kväll som ger möjligheten till intressanta möten och samtal, mingel, delta i tävlingar med fina priser, göra pyssel, lyssna på livemusik m.m. Det kommer att bjudas på gratis fika under kvällen och du har möjlighet att gratis göra din egen tygkasse och även göra dina egna stickers och pins!

Under hela kvällen kommer man ha möjlighet att ställa frågor till politikerna och ungdomsförbunden, de är lika intresserade av att träffa er som ni är att träffa dom! Medan ungdomsförbunden är på scen så kan man välja att ställa sina frågor direkt i publiken eller via en frågelåda som finns på plats men du kan även via sms under arrangemanget ställa dina frågor. Efter detta så kommer politikerna och ungdomsförbunden stå vid sina partibord och där är ni välkomna att fråga saker ni funderar över eller bara ha en härlig dialog!

Program:

  • 17:00 Eventet börjar
  • 17:10 Kvällens program presenteras
  • 17.20 Kommunpolitikerna på scen
  • 18.00 Ungdomsförbunden på scen (Där har även ni i publiken möjlighet att visa era åsikter i olika frågor i form av att hålla upp lappar med olika färger som representerar olika typer av svar)
  • 18:50 Mingel vid parti- och ungdomsförbundsborden och pyssel i våra workshops. Lyssna på musik med ”Du och jag” som spelar unplugged
  • 20:15 Eventet är slut

    Varmt välkomna… och hoppas vi ses där!!!

    /Amina, Zanna, Calle, Klara, Noel, Max, Sofie och Markus från ”Demokratiprojekt 2019”


Unga Magasinet Packhusgatan 4 Sundsvall
12 sep 2019
17.00 - 20.30

LONG: 17.312031400000023 LAT: 62.3915504 Adress: Packhusgatan 4, Sundsvall
Dela denna sida