Ale Möller Trio – PopUp


Ale Möller bygger ett eget musiklandskap som är grundat på skilda musiktraditioner från många håll. Där rör han sig fritt, påhejad av sin egen nyfikenhet. Samma söklust har han fört över till en allt större publik som lika mycket fascineras över musikens måna inneboende delar som berusas av själva rörelsen i landskapet.
För det Möllerska känns igen i själva drivet. Där finns nästan alltid en taktdel eller ton som vill vidare. Få kan som Ale Möller skapa tokglädje både på och utanför scenen. Det är också ett uttalat mål hos denna musikant, en musikalisk berättare som jobbar mycket medvetet med det han gör.

Musiker: Ale Möller, Olle Linder & John Graden (vik för Mats Öberg)

PopUp är Covid-10 anpassade evenemang på väntade och oväntade arenor. Arrangör följer de riktlinjer som gäller. Som besökare förväntas du att följa riktlinjer, hålla avstånd och stanna hemma vid symptom.

OM ALE MÖLLER TRIO:

Ale är multinstrumentalist som spelar allt från mandola, dragspel och flöjter, skalmeja och kohorn. Men framförallt är Ale Möller en musikant som arbetar sig in till själva källkoderna i den traditionsmusik han stöter på, varse sig det är grekisk rembetika eller tjurig tretakt.

Olle Linder spelar bas, trummor, mandola och alla möjliga slagverk. Efter examen från musikutbildningen på Södra Latin i Stockholm dedikerade han sig totalt till musiken. Den stora fascinationen för latinamerikansk musik och rytmer har tagit Olle till Brasilien,Argentina och Uruguay olika länder många gånger där han har studerat och musicerat. Olle har också skrivit musik för teater och dansföreställningar. 2010 Släpptes Olles soloalbum Fullt av folk.

Johan Graden (vikarie för Mats Öberg) Pianisten, och kompositören Johan Graden känd från samarbeten med bland andra Rikard Wolff och Jonas Kullhammar med flera.

Boka Biljett

Arrangör: Biwa Sverige AB, MTA produktion & Pipeline Sundsvall


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
23 okt 2020
19.00 - 22.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida