Avantgardet


Nu släpper Avantgardet albumet “Inget här är byggt för oss” samt annonserar Sverigeturné. Trots pandemiåren har det flerfaldigt Grammisnominerade indiebandet haft en produktiv period med två hyllade turnéer, tre fullängdare, en samlingsskiva samt boken Alltid bakom er 2016-2021. Idag finns ny musik att lyssna på och snart står ett av Sveriges mest hyllade band, både live och på skiva, på vår scen.

Sedan debuten 2016 har indiesensationen Avantgardet hunnit göra hundratals spelningar, erhållit tre Grammisnomineringar samt har sångaren och frontpersonen Rasmus Arvidsson tilldelats pris från SKAP som årets textförfattare för sina socialrealistiska skildringar.

Med sju fullängdare, ett samlingsalbum samt en bok som förevigat den unika relationen mellan bandet och dess hängivna fans har Avantgardet blivit lika självklara på de stora festivalscenerna som i de svettiga och trånga källarlokalerna.

Med både skivor och spelningar som toppat årsbästalistor fullbordades Rasmus Arvidssons resa med Avantgardet från nedgången missbrukare till hyllad artist på mindre än tre år. Med en resa som gjorts helt utan skivbolag eller stöd från branschen har bandet vuxit fram och funnit en plats ändå, mycket tack vare kärlek från sin hängivna publik och unika samarbeten med kreatörer som Jocke Åhlund, Björn Olsson, Pelle Gunnerfeldt, Henrik Schyffert, Peter Birro och El Perro del Mar.

Den kreativa kraft som tagit form runt Avantgardet har förmodligen sin förklaring i den genuina kärlek, ärlighet, dedikation och glädje som bandet förmedlar tillsammans med sin publik.

Tider:
18.00 Insläpp
19.00 Musikquiz i baren med Thomas Björling
20.00 Avantgardet

Priser:
Medlem 197 kr (medlemskap för 2023 visas i entrén) Köp medlemskap här! ↗
Ordinarie 270 kr

Arrangemanget görs i samband med Sensus studieförbund Sundsvall.

Köp biljett


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
11 feb 2023
18.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida