Beat Camp på Domsaga


Välkommen till höstlovsworkshop på Domsaga med fokus på hip-hopbeats!

Du som är i åldern 13-25 år är välkommen till höstlovsworkshop på Domsaga med fokus på hip-hopbeats.

Tobias Lindberg aka Arka har producerat hip-hop i över 25 år, arbetat med artister som Organismen, Ison & Fille, Fattaru och inte minst egna gruppen Supersci. Under denna dag på Domsaga går vi igenom hur du bygger ett beat från grunden. Tobias visar flera olika tekniker och tips för att få till det rätta soundet, hur du hittar nya infallsvinklar när inspirationen tryter, och mycket mer. Vi tittar även på vad som är signifikativt för olika stilar inom hip-hop såsom lo-fi, boom-bap och trap, och hur du kan röra dig mellan dem och utforska nya ljudbilder.

Oavsett om du är nyfiken på att komma igång med beatmaking och musikproduktion, eller om du redan håller på idag så kommer denna workshop vara riktigt nyttig och inspirerande! Vi använder Cubase på workshopen, men alla tekniker och tips funkar i de största musikprogrammen, tex FL Studio, Logic eller Ableton. Vill du ta med din egen dator/utrustning och koppla upp så går det även bra.

Vi kör från kl 10 på förmiddan till kl 16 med paus för lunch. Det går bra att ta med matlåda eller köpa lunch i närheten.

Workshopen är helt gratis, men det finns endast sex platser, först till kvarn!

Anmäl dig här


Domsaga Musikhus Västra allén 13 Sundsvall
1 nov 2021
10.00 - 16.00

LONG: 17.290085 LAT: 62.391026 Adress: Västra allén 13, Sundsvall
Dela denna sida