Bonni Pontén + Syndromet


Pipeline presenterar stolt: BONNI PONTÉN + Syndromet
Med sina 40 år i punkens tjänst på både nationella och internationella scener tar nu Bonni klivet in ett lite mer avskalat format. Med sina år som låtskrivare, gitarrist och sångare i band som Cosa Nostra och Asta Kask finns ett gediget låtmaterial som nu får nya tolkningar, och sällskap av nyskrivna alster.
Nytt format, men samma glöd och passion utlovas!
Värmer upp gör Syndromet som är tvåpersonsrockbandet som blandar svenska texter om det viktigaste de vet med den intensivaste rockmusik de kan frammana. Det är musik av och för brinnande hjärtan! Syndromet är på ständig turné över hela Sverige. Förutom att vara det första bandet i världen som spelat vid alla Sveriges yttersta punkter, så söker de sig till platser som andra rockband väljer bort. Platser som Korpilombolo, Porjus, Karesuando och Malå har besökts under deras turnerande genom Sverige. Målet är att alla som bor i Sverige ska få möjligheten att uppleva Syndromet live på nära håll.
Syndromet släppte 2019 skivan ”Dandelion Radio Session”, 2020 “Hjälmsa” och är i år aktuella med skivan ”Tararp”. De har även gett ut zinet ”Irrfärder & Avvägar”, en berättelse om eldsjälar, snällhet och om ett rockband på äventyr i det nya musiksverige.
Både Lisa och Mattias är erfarna musiker med mängder av band och spelningar runt om i Europa och USA bakom sig. Nu samlar de sina krafter i Syndromet.
Insläpp: 19:00
Start: 19:30
Köp biljetter: https://billetto.se/e/bonni-ponten-biljetter-567703 ↗
 
OBS! Medlemsbiljett á 150 kr måste visas upp tillsammans med ditt medlemskap, annars måste ett medlemskap köpas i entrén. Pris 20 kr under 21 år, 70kr för vuxna.
Är du ej medlem? Klicka här: https://apply.cardskipper.se/u55 ↗

Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
6 nov 2021
19.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida