Checka Jaken: Johanna Hurtig Wagrell


Checka Jaken är humorgruppen Teater Vanhedens förlängda arm där arbetet för att roa och underhålla nu får en naturlig fortsättning i rockklubben Pipelines klassiska lokaler. Med Checka Jaken får Sundsvall en förstklassig stand up-klubb som andas Misfits och Ramones.

Tider:
18.00 Insläpp/bar/kök
19.00 Musikquiz
20.00 Showstart

Pris: 170 kr
Köp biljett

JOHANNA HURTIG WAGRELL
Johanna är en mångsidig och begåvad artist, med titlar som stand-up-komiker, manusförfattare, radiopersonlighet och skådespelare. Hennes komiska repertoar omfattar en skicklig mix av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer som fångar publikens uppmärksamhet. Johanna har gjort sina spår genom framträdanden i välkända TV-program som “Släng dig i brunnen” (SVT), “Svenska Nyheter” (SVT) och “Parlamentet” (TV4), för att bara nämna några. Hennes bredd och skicklighet har cementerat hennes ställning som en framstående och omtyckt figur inom den svenska underhållningsvärlden.

DANIEL STRÖMBERG
Hemmasonen som värmer upp på Checka Jaken under säsongen vann humortävlingen Bungy Comedy 2015 och har sedan dess fortsatt underhålla på scener över hela Sverige. Daniel har gjort sig ett namn genom Teater Vanhedens produktioner där rollen som Fröberg i “Avdelning 44 – En Vanföreställning” kanske gjort mest avtryck.


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
29 nov 2023
18.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida