Den Svenska Björnstammen + Delorian


Vi kan återigen välkomna Den Svenska Björnstammen till Pipeline!

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN
Efter två nya singlar och utsålda konserter fortsätter Den Svenska Björnstammen med en vårturné och mer ny musik.

Med en lång rad utsålda konserter i höst förlänger nu Den Svenska Björnstammen turnén med tio stopp under våren. De har med sig sin uppskattade scenshow som tänjer en aning på konsertformatet genom att röra sig mellan filmprojektioner och det som sker på scen.

Musikkollektivet Den Svenska Björnstammen har skapat en kreativ plats på en gård strax utanför Norrköping, och är även på gång att bygga en studio i Göteborg. 2011 kom det stora genombrottet för gruppen med albumet ”Ett fel närmare rätt” som innehöll megahiten ”Vart jag mig i världen vänder”. Totalt har de släppt tre skivor som bevisat att Den Svenska Björnstammen är några att räkna med på den svenska musikscenen.

”Vi som Den Svenska Björnstammen fyller 10 år i år. Hur det ska firas vet vi inte, men lite ny musik ska det bli”.

Support: DELORIAN
Sundsvallsbandet Delorian är ett av regionens mest omtalade och populära. Efter diverse släpp och påkostade musikvideor släppte synthpopbandet i år fullängdsdebuten “Humanomaly”. Bandet har spelat mycket live både i Sverige samt några svängar utomlands, men nu återvänder man alltså hem till Sundsvall och Pipeline för att agera support till Den Svenska Björnstammen!

Var ute i tid och köp din biljett via: 
https://billetto.se/e/den-svenska-bjornstammen-delorian-biljetter-247419 ↗

Medlem 150:-
Icke medlem 250:-


Pipeline Kyrkogatan 6 Sundsvall
17 mar 2018
19.00

LONG: 17.313041 LAT: 62.389822 Adress: Kyrkogatan 6, Sundsvall
Dela denna sida