Doktor Glas med Thorsten Flinck


Thorsten Flinck är tillbaka med sin berömda gestaltning av Hjalmar Söderbergs klassiker Doktor Glas. Endast ett fåtal exklusiva föreställningar ges, så passa på!

Kanske behövs Doktor Glas nu mer än någonsin. Vilka blir konsekvenserna av att inte känna sig älskad? När du står utanför, kanske känner man för att begå en riktig handling.
Denne roman av Hjalmar Söderberg är en enaktare som för oss tillbaka till sekelskiftet, så tidigt som 1905. På den tiden uppfattades historien som mycket provocerande av samtida läsare. Idag har den blivit en klassiker och berör på ett sätt som få andra verk.

Följ med den deprimerade Doktor Glas, den avskyvärda pastorn och hans desperata olyckliga fru. Trots en föreställning med många känslor och tankar kring liv och död, förakt, ensamhet och komplicerad kärlek, så lyckas Thorsten att fånga publikens skratt i rätt lägen och nu är det Din tur att förtrollas.
Vad som gör Thorsten Flinck extra unik är att han ensam på scenen spelar alla karaktärerna och samtidigt fängslar publiken. Han har en scennärvaro som få och är minst sagt unik i sitt slag.

Boka biljett!

Arr: Robert Mourad TP i samarbete med Sundsvall Event


EQ House Medborgargatan 35 Sundsvall
27 dec 2017
20.00

LONG: 17.340709100000026 LAT: 62.4012805 Adress: Medborgargatan 35, Sundsvall
Dela denna sida