Fantastiska Vidunder – biopremiär med Sundsvalls Fenixorder!


Den 14 november är det biopremiär för Fantastiska Vidunder: Grindelwalds Brott! Vi har sett fram emot detta i två år!

För två år sedan hängde vi på Filmstaden under premiärdagen, vi hade tävlingar och även Sundsvalls Stadsbibliotek och Vängåvans bokhandel var där med oss! Vi hade det jättetrevligt och tänkt därför göra något liknande i år!

Vi i Sundsvalls Fenixorder kommer att finnas på plats och prata med intresserade, dela ut flyers om vår förening och även hålla i en quiztävling. I prispotten ligger biobiljetter som Filmstaden bjuder på (10 elevhemspoäng till Filmstaden!). Så missa inte detta, det kommer att bli magiskt! Vi kan även hjälpa er att bli medlem i vår förening!

Sundsvalls Stadsbibliotek kommer att vara där med oss och låna ut massor av magiska böcker!

Eventuellt kommer kanske några till att komma dit och vara med, men vilka dessa är håller vi hemligt tills att allt är bestämt.

Vi kommer inte att ha en utklädnadstävling, men självklart vore det ändå kul om ni kom ut- eller uppklädda – vi fotar er gärna och lägger upp här på Facebook! ⚡

Tider är generella och kan komma att uppdateras när vi vet exakt vilka tider som filmen visas. Även informationen och eventet kan komma att uppdateras så håll utkik!


Bio Drakstaden Esplanaden 29 Sundsvall
14 nov 2018
17.00 - 20.00

LONG: 17.307196 LAT: 62.386457 Adress: Esplanaden 29, Sundsvall
Dela denna sida