Gärdeskoj 2019


Under lördagen den 26 januari 2019 öppnar Sundsvalls kommun upp hela anläggningen Gärdehov. I A-hallen är det konståkningstävlingar hela dagen, på bandyplan blir det match och i curlinghallen pågår tävlingar. Till alla matcher och tävlingar är det fritt inträde för alla Gärdeskojare. I B-hallen erbjuds allmänhetens åkning där Sportoteket finns på plats och lånar ut utrustning, tag chansen att prova åka skridskor om du inte gjort det tidigare?

Sen har vi den stora picknicken med massor av skoj i Nordichallen som vi dagen till ära har höjt temperaturen till rena rama sommarvärmen. Gärdeskoj är idag Sveriges största inomhuspickning och förra året deltog närmare 5000 personer under dagen.

Slå dig ner i gräset och njut av medhavd fika till fågelkvitter, utmana familjen i kubb, lira fotboll med kompisarna eller prova på någon av alla prova-på aktiviteter som alla fantastiska föreningar erbjuder. Utmana spelare från Giffarna eller SDFF, lägg en straff eller testa en göra en tunnel, eller varför inte dela upp i två lag? Det här är en dag av gemenskap, en dag för att prova på aktiviteter hos föreningar som du aldrig tidigare gjort och en dag för föreningar att visa upp sina verksamheter.

Gratis entré och alla aktiviteter är kostnadsfria!

Läs mer om Gärdeskoj


Gärdehov Johannedalsvägen 121 Sundsvall
26 jan 2019
10.00 - 16.00

LONG: 17.34851 LAT: 62.412555 Adress: Johannedalsvägen 121, Sundsvall
Dela denna sida