Gärdeskoj


Vid Gärdeskoj – Sveriges största inomhuspicknick, får leksugna och intresserade möjlighet att tillsammans med våra duktiga föreningar möjlighet att prova på nya aktiviteter inom idrott och kultur. Naturligtvis är det denna dag gratis entré och alla aktiviteter är kostnadsfria att prova på. I Nordichallen sätter sig de flesta i gräset med sin filt och medhavda picknick

På plats finns som vanligt Sportoteket, detta skapar möjlighet att låna utrustning för alla intresserade till en del idrott, som att prova på att åka skridskor och kanske till andra aktiviteter som finns representerade denna dag.

Det är för åttonde året i rad som Sundsvalls kommuns, Idrotts- och fritidsavdelning öppnar upp hela Gärdehov och bjuder in till en härlig dag där vi alla integreras på ett kul sätt. I ishallarna och på bandyplanen är det fullt med verksamheter att ta del av, och naturligtvis har vi även höjt temperaturen i Nordichallen denna dag för att få en mysigare miljö säger med ett varmt välkomnande Jennie Sahlin, arenachef för idrottsplatser.

Läs mer om Gärdeskoj via denna länk!


Gärdehov Johannedalsvägen 121 Sundsvall
11 jan 2020
10.00 - 16.00

LONG: 17.34851 LAT: 62.412555 Adress: Johannedalsvägen 121, Sundsvall
Dela denna sida